Euro 95 € 1,93 Diesel € 1,74 Esso Supreme (95) 2,075
Euro 98 € 2,15 Shell Vpower (97) € 2,072 CNG € 3,599
BP Ultimate (98) 2,313
Blue One 95 € 2,109
LPG € 0,80 Total Excellium (98) 2,369

Barcelona Police Scooters BMW evolution

De stad Barcelona ontvangt de eerste elektrische vloot scooters ooit voor een officiële overheidsinstantie. Maar liefst 30 BMW C evolutions werden vandaag overgedragen aan Xavier Trias. De burgemeester van de Spaanse stad.

zero-emissions

De scooters rijden volledig elektrisch en leveren een constante kracht van 11KW met een maximum van 35KW. Met die kracht was het de perfecte keuze voor een stad die zich graag profileert als Milieu- en Eco- vriendelijk. Barcelona experimenteert dan ook geregeld met dit soort alternatieven.

Bijna standaard

De motoren van de C Evolution modellen zijn niet aangepast. Binnen de stad liggen de prestaties hoog genoeg. Toch is er wel wat gesleuteld. Zo zit er vanwege veiligheidsredenen een hoger scherm op en zijn de scooters voorzien van signaleringssysteem.

Belangrijke opdracht

Guenther Seemann, Grote baas van de BMW Group Spanje was aanwezig en benadrukte dat dit een belangrijke deal was voor BMW. "Het afleveren van de vloot is een belangrijk prestatie vanwege twee redenen. Ten eerste, Het is wereldwijd de eerste grote levering elektrische scooters en te tweede worden ze ingezet in Barcelona. Het rolmodel van Europa als het gaat om het gebruik van tweewielers."

Pin It

Back To Top